Barebells Peanut Butter Cheesecake

Hvis du er vild med chokolade og peanut butter, er denne opskrift som skabt til dig! Hele 8 stk. er der til i opskriften - velbekomme!

Ingredienser:

Bund

Ostefyld

Ganache

Fortsætter under billedet...

Barebells Peanut Butter Cheesecake

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave bunden ved at blende mandler, peanuts og havregryn. Tilføj dadler, corebar og peanutbutter og blend til en grov masse.
  2. Kom bagepapir i bunde af en 16 cm springform, pres massen i bunden af formen og stil på køl.
  3. Kom kageplast rundt i siden. Lav fyldet ved at komme husblas i koldt vand i 15 minutter.
  4. Lun husblas med 1 spsk. mælk, stil den til siden og køle lidt af.
  5. Pisk cremefine til luftigt skum og stil til siden.
  6. I en anden skål piskes philadelphia, peanutbutter og EASIS Perfect Sød sammen.
  7. Kom 1 spsk. af ostemassen i gryden til husblas og rør sammen. Kom indholdet i gryden tilbage i skålen til den resterende ostemasse og rør det godt sammen.
  8. Vend den pisket cremefine i ostemassen. Hak corebarerne og vend dem i massen. Kom ostefyldet over bund, spred den jævnt ud og stil på køle 1-2 timer.
  9. Lav ganache ved at lune cremefine, det skal lige nå kogepunktet. Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med peanutbutter. Hæld den varme cremefine i skåle og lad det stå 2 minutter. Rør chokolade, cremefine og peanutbutter godt sammen og hæld det over jeres cheesecake.
  10. Stil kagen tilbage på køl nogle timer eller til næste dag. Når kagen er færdig, tages den ud af formen, kageplast fjernes og kages toppes med stykker af corebar og saltet peanuts.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. stykke

337 kalorier
16 gram protein
18,6 gram kulhydrater
22 gram fedt
    Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
    fra
    Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
    fra