Barebells Mandel Cheesecake

Vi lod os inspirere af den lækre Barebells bar med hvid chokolade og mandler, da vi kreerede denne cheesecake – og du kan godt glæde dig! Det er en drøm for enhver chokolade-elsker.

Ingredienser (8 stk):

Bund

Fyld

Chokolade ganache

Fortsætter under billedet...

Barebells Mandel Cheesecake

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave bunden ved at blende mandler, dadler, proteinbar og havregryn til en grov masse.
  2. Kom bagepapir i bunden af en 16 cm springform, pres massen i bunden af formen og stil den efterfølgende på køl.
  3. Lav nu ostefyldet ved at komme husblas i koldt vand i 15 minutter. Smelt den hvide chokolade i mikroovnen og lad chokoladen køle af i ca. 10 minutter. Lun derefter husblas med 1 spsk. mælk og stil også den til siden for at køle af til den er fingervarm. Pisk cremefine til luftigt skum.
  4. I en anden skål pisker I philadelphia og florsød sammen, hvorefter I pisker den lidt afkølet chokolade i skålen. Kom 1 spsk. af ostemassen i gryden til husblas og rør sammen.
  5. Kom indholdet i gryden tilbage i skålen og rør det godt sammen. Vend forsigtigt den pisket cremefine i ostemassen. Hak proteinbarerne og vend dem i massen.
  6. Find bunden frem og kom kageplast rundt i siden. Kom ostefyldet over bund og stil den på køle 1-2 timer.
  7. Lav ganache ved at lune cremefine, det skal lige nå kogepunktet. Hak den hvide chokoladen og smelt den i mikroovnen. Hæld den varme cremefine over den smeltet chokolade og rør det godt sammen. Lad ganachen stå på køkkenbordet i 10 minutter og hæld den forsigtigt over kagen.
  8. Stil kagen tilbage på køl nogle timer eller til næste dag. Når kagen er færdig, tages den ud af formen, kageplast fjernes og kages toppes med lidt mandelflager. Velbekomme!

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. stk:

360 kalorier
17 gram protein
22,7 gram kulhydrat
24,6 gram fedt
    MÆNGDERABAT
    NYHED
    Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK