Æggesalat på proteinrigt franskbrød

Påsken nærmer sig og det er tid til påskefrokoster med en masse skøn og velsmagende mad. Her får I vores udgave af en proteinrig æggemad. Franskbrødet har vi lavet på Bodylabs pizzamix, som vi har toppet med en cremet æggesalat, smagt til med karrydressing og mayonnaise fra Slender Chef.

Ingredienser

Æggesalat
  • 4 æg
  • 70g hytteost
  • 50g cremefraiche 5% 
  • 1 tsk. Slender Chef karrydressing
  • 1 tsk. Slender Chef mayonnaise 
  • Lidt karrypulver 
  • Frisk karse  

Protein franskbrød: 

Fremgangsmåde 

Proteinrigt franskbrød 

  1. Udblød 25g gær i en skål sammen med 3,5 dl. vand 
  2. Kom 500g Pizza mix i skålen og ælt i et par minutter. Lad dejen høve i 30 minutter. 
  3. Form dejen til et flute eller kom den i en brødform, lad den efterhæve i yderligere 30 minutter og bad brødet ved 200 grader i ovnen i ca. 20 minutter og lad det køle af. 

Æggesalat: 

  1. Start med at sætte vand over til æggene. Når vandet koger, kommer i æggene i vandet og lad dem koge i ca. 8 minutter. Kom æggene under koldt vand og lad dem køle af. 
  2. Kom hytteost, karrydressing, mayonnaise, karrypulver, salt og peber i en skål og rør det godt sammen. 
  3. Pil æggene, skær dem i tern og vend dem i karrydressingen. Smag til og server ovenpå et stykke brød og top maden af med frisk karse. 

Næringsindhold i hele portionen med æggesalat 

361 kcal 

34,9g proteiner 

5,2g kulhydrater

22,4g fedt 

Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra