Størrelsesguide

Udvalg af træningstøj

Du kender det sikkert. Man har brug for nyt træningstøj og kigger igennem det store udvalg der dukker op af træningstøj til herre og træningstøj til kvinder. Det store udvalg byder bl.a på træningsbukser til mænd, tights til træning, tanktops, sweatpants til mænd, træningsundertøj til kvinder, osv. osv… Men hvordan passer det store udvalg egentlig lige præcis til netop dit behov og din pasform?

Vi har gjort det nemt for dig! Vi har lavet en nem oversigt over udvalget af de brands vi har her hos Muscle House - find dem herunder

Hummel

ICANWILL

GASP

Better Bodies

Under Armour

V3 Apparel

Mere end bare træningstøj - vælg efter behov

Vores udvalg giver dig det absolut bedste herretøj og kvindetøj der både kan bruges til træning, men sagtens også kan bruges til hverdag. For ikke nok med, at det store udvalg af træningstøj til herre og træningstøj til kvinder, skal give den bedste komfort under træningen.

Så kan meget af det også bruges til hverdag, og giver også her en super dejlig komfort, og følelsen af behageligt tøj til brug under afslapning. Så hvad end du skal bruge tøjet til afslapning på sofaen, rengøring i hjemmet, en gåtur med hunden, en hård træning eller workout, kan du faktisk både bruge workout bukser, tank tops, træningstrøjer og træningsundertøj til træning og til hverdag. Det hele handler blot om den rette størrelse.

Korrekt størrelse og tilpasning

Det vigtigste for en behagelig komfort og korrekte størrelse, er den korrekte tilpasning af netop din pasform. Vores anbefaling er, at du netop måler dig ud fra de individuelle størrelsesguides lavet til hver brand, inden køb af træningstøjet, så du får den helt korrekte størrelse, der lige præcis passer til lige præcis din kropsform.

Forkert størrelse = dårlig komfort

Der findes næsten ikke noget værre end at gå rundt i enten en trænings t-shirt til mænd der enten er alt for lille, træningsundertøj til kvinder der skarver helt ubehageligt under træningen, sweatpants til mænd der er alt for store i størrelsen og som bliver ved med at falde ned, eller tights til træning som slet ikke sidder behageligt, og som også kravler ned under hver squat.

Klik derfor videre ind på skemaet, for at læse mere om produkterne vedr. materialet samt produktbeskrivelserne hvert brand , og om de dækker lige præcis de behov som du søger. Hver person har nemlig hver deres søgen i hvad træningstøjet skal kunne opfylde af mål.

Brug størrelsesguide for hvert brand

Når du har læst om brandet, og fundet de produkter der passer til netop dit behov, brug her størrelsesguiden, for hvert brand, til at måle efter, så du kan få det tøj, der passer perfekt til dig og din pasform. Hvad end det er træningsundertøj til mænd, trænings t-shirt til mænd, kvindetøj til træning, workout bukser eller helt nye træningstrøjer. Vi garanterer dig for, at vi har det hele.

Størrelsesguide