Om Muscle House

 Vi har samlet alle de førende brands ét sted, så du kan få det hele hos os. Det kan være mærker såsom: BioTechUSA, Bodylab, Nutramino, Slender Chef, NOCCO, Optimum Nutrition, Quest, Barebells, Under Armour, Better Bodies, GASP, ICANIWILL, hummel og mange, mange flere.

Derudover knokler vi ydmygt for at gøre din købsoplevelse så god og gnidningsfri som muligt. Det gør vi med udgangspunkt i vores store passion for træning og sund livsstil, der har været drivkraften siden den første butik slog dørene op i Horsens.

Hos Muslce House er vores vigtigste succesparamter, at vi har tilfredse kunder. Det opnår vi ved hele tiden at sikre os en simpel og brugervenlig hjemmeside med sikkerheden i top, og hvor kunderne og købsoplevelsen er i fuld fokus. For butikkerne er det at have kompetente medarbejdere, som kan guide og vejlede til det rigtige behov.

Vi tilbyder altid fri fragt over 499,-, lynhrtig levering, gratis ombytning af tøj og prisgaranti på alle vores varer.

Hvem er vi? 

Muscle House åbnede dørene tilbage i 2014 som en lokal 'Fitness butik' i Horsens. I dag driver vi vores webshop fra vores hovedkontor i Silkeborg hvor vi også har lager. Vi har derudover fysisk butik i Horsens, Odense og København. Du kan finde vores butikker her

Hos Muscle House kan du handle alt til din træning, eller hvis du blot leder efter alternativer til den daglige kost, enten i form af et nemt mellemmåltid, eller i et forsøg på at skære unødige kalorier fra kosten. Vi kalder os selv en ‘one stop shop’, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge indenfor fitness, træning og healthy lifestyle.

Vi tilbød som de første i Danmark de velkendte ‘bland selv’ løsninger, som tillader at blande løs imellem de forskellige produkter. Dette er stadigvæk ligeså populært i dag, som det var dengang, da man slipper for at købe en hel kasse proteinbarer med samme smag.

Derudover er vi et dansk registreret selskab, hvilket sikrer at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for dig som kunde.

Hvad siger vores kunder?

Vi har haft over 100.000 handlende kunder, og vores kunder elsker os! Du kan se samtlige anmeldelser fra Trustpilot lige her, og vi er stolte af dem alle sammen!

Det kan tit og ofte være en jungle at finde ud af hvilke kosttilskud der egner sig bedst, i forhold til ens behov. Vi står derfor altid klar med kompetente medarbejdere, der ved hvad de snakker om, og som ærligt kan vejlede dig i hvilke tilskud der passer bedst til dig, og dit formål.

Vi håber din oplevelse med at handle hos os, lever op til dine forventninger! Vi gør alt vi overhovedet kan, for at det skal være en god købsoplevelse, men har du feedback eller generelt andre spørgsmål, kan du kontakte os via tlf. 60 21 29 37 eller e-mail: info@musclehouse.dk