Om Muscle House

 Vi har samlet alle de førende brands ét sted, så du kan få det hele hos os. Vi har mærker såsom: BioTechUSA, Bodylab, Nutramino, Slender Chef, NOCCO, M&M, Quest, Barebells, Under Armour, Better Bodies, GASP, ICANIWILL, hummel og mange, mange flere.

Hver dag knokler vi ydmygt for at gøre din købsoplevelse så god og gnidningsfri som muligt. Det gør vi med udgangspunkt i vores store passion for træning og sund livsstil, der har været drivkraften siden første dag.

Hos Muscle House er vores vigtigste succesparamter, at vi har tilfredse kunder. Det opnår vi ved hele tiden at sikre os en simpel og brugervenlig hjemmeside med sikkerheden i top, og hvor kundernes købsoplevelse er i fuld fokus. For vores butikker er det at have kompetente medarbejdere, som kan guide og vejlede til det helt rigtige behov for dig.

Vi tilbyder altid fri fragt over 499 kr., lynhurtig levering, gratis ombytning af tøj og prisgaranti på alle vores varer.

Hvem er vi? 

Muscle House åbnede dørene tilbage i 2014 som en lokal 'Fitness butik' i Horsens. I dag driver vi vores webshop fra vores hovedkontor i Silkeborg hvor vi også har lager. Vi har derudover fysisk butik i Horsens, Odense og København. Du kan finde vores butikker her eller længere nede på siden.

Hos Muscle House kan du handle alt til din træning, eller hvis du leder efter alternativer til den daglige kost, enten i form af et nemt mellemmåltid, eller i et forsøg på at skære unødige kalorier fra kosten. Vi kalder os selv en ‘one stop shop’, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge indenfor fitness, træning og healthy lifestyle.

Vi tilbød som de første i Danmark de velkendte ‘bland selv’ løsninger, som tillader at blande løs imellem de forskellige produkter. Dette er stadigvæk ligeså populært i dag, som det var dengang, da man slipper for at købe en hel kasse proteinbarer med samme smag.

Derudover er vi et dansk registreret selskab, hvilket sikrer at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forhold for dig som kunde.

Hvad siger vores kunder?

Vi har haft over 115.000 handlende kunder, og vores kunder elsker os! Du kan se samtlige anmeldelser fra Trustpilot lige her, og vi er stolte af dem alle sammen!

Det kan tit og ofte være en jungle at finde ud af hvilke kosttilskud der egner sig bedst, i forhold til ens behov. Vi står derfor altid klar med kompetente medarbejdere, der ved hvad de snakker om, og som ærligt kan vejlede dig i hvilke tilskud der passer bedst til dig, og dit formål. Det er især en af de ting, som vores kunder værdsætter højt.

Vi håber din oplevelse med at handle hos os, lever op til dine forventninger! Vi gør alt vi overhovedet kan, for at det skal være en god købsoplevelse, men har du feedback eller generelt andre spørgsmål, kan du kontakte os via tlf. 60 21 29 37 eller e-mail: info@musclehouse.dk

Hvor ligger vores butikker?

Udover vores webshop, har vi på nuværende tidspunkt tre fysiske butikker.

Vi har åbent alle hverdage (se åbningstider længere nede) og du er selvfølgelig mere end velkommen til at kigge forbi.

Odense Centrum Vintapperstræde nr 7
Odense Centrum Vintapperstræde nr 7
Åbningstider:
  • Man-fre: 10.00 til 18.00
  • Lørdag: 10.00 til 16.00
  • Søn- helligdage: Lukket
  • 1. søndag i måneden: 10.00 til 16.00
København Nørrebrogade nr 26
København  Nørrebrogade nr 26
Åbningstider:
  • Man-fre: 10.00 til 18.00
  • Lørdag: 10.00 til 16.00
  • Søn- helligdage: Lukket
Horsens  Godsbanegade nr 7
Åbningstider:
  • Man-fre: 12.00 til 18.00
  • Lørdag: 10.00 til 14.00
  • Søn- helligdage: Lukket

Har du brug for yderligere info/hjælp?

Læs vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) og se om det kan besvare dine spørgsmål, eller tag kontakt til vores kundeservice på info@musclehouse.dk eller ring på 60 21 29 37.

Vil du følge med?

Følg os på de Sociale Medier via ikonerne herunder. Drømmer du om at komme endnu tættere på, og være en del af rejsen, så udforsk vores åbne stillinger lige her