Butiksassistent/ansvarlig til Muscle House Odense

Butiksassistent/ansvarlig til Muscle House Odense

Her har du mulighed for at sætte dit præg fra start, og være med til at stable vores nye butik på benene. Vi har 1 fysisk butik i Horsens + 1 webshop, og åbner i starten af november op for vores nye butik i Vintapperstrædet. Salg indenfor træningstøj, træningsudstyr og alt hvad hjertet begær indenfor kosttilskud.

Et job uden loft: Elsker du at arbejde med enormt frihed under ansvar, have flere bolde i luften, og er serviceminded så det siger spar 2 - så er dette et job for dig!

Vi forventer at du bliver butiksansvarlig, med 1-2 ansatte indenfor kort tid.

For at vi sammen kan få succes, ser vi gerne at du:

  • Har erfaring fra detailhandel
  • Kan have mange bolde i luften
  • Er fleksibel ift. arbejdstid
  • Elsker at dygtiggøre dig selv, og folk omkring dig
  • Altid yder dit bedste, og stræber for at skabe resultater
  • Har ledelseserfaring
Vi tilbyder hvad vi selv vil beskrive, som den 'ultimative stilling indenfor detailhandel'. Vi er et ungt og dynamisk team, som tilsammen stræber efter at blive de bedste. Her er ingen "sådan har det altid været" mentalitet. Så vil du være en del af et stabilt og vækstende team, i en stilling uden loft hvor man bliver belønnet for sit hårdt arbejde - så send os en ansøgning.

Hvad gør du nu? Send din kreative ansøgning inklusiv 1-2 vellignende billeder til emil@musclehouse.dk markeret med 'Muscle House Odense' i emnefeltet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emil Jensen på 30565828.
Tiltrædelse: d. 27 oktober - Åbningsdag for butikken: 5. november.