Muscle House

Velkommen til Muscle House.
- Din fitness butik!

Udover vores webshop, har vi på nuværende tidspunkt to fysiske butikker.
Vi har åbent alle hverdag (se åbningstider længere nede) og du er selvfølgelig mere end velkommen til at kigge forbi, og se alt vores kosttilskud, trænings-tøj samt trænings-udstyr :-)


Den første butik finder du i den hyggeligste gade i Odense Centrum - Vintapperstræde nr 7:
Muscle House Odense Muscle House Vintapperstræde 

Butik nummer to, ligger i Horsens på Godsbanegade nr 7:
 

Åbningstider Odense:
Man-Fre: 10.00 til 18.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: Lukket 

Åbningstider  Horsens:
Man-Fre: 12.00 til 18.00
Lørdag: 10.00 til 14.00
Søndag: Lukket 


Vi er forhandlere af mærker såsom: Bodylab, Nutramino, NOCCO, Optimum Nutrition, Quest, Barebells, Freddy Wrup, Six Pack, Under Armour, Better Bodies, GASP og mange flere.

Det kan tit og ofte være en jungle at finde ud af hvilke kosttilskud der egner sig bedst, i forhold til ens behov. Vi står derfor altid klar med kompetente medarbejdere, der ved hvad de snakker om, og som ærligt kan vejlede dig i hvilke tilskud der passer bedst til dig, og dit formål.

I butikkerne finder du et stort udvalg af kosttilskud, hvor du blandt andet kan finde: Proteinpulver, kreatin, BCAA, flydende aminosyrer, pre-workout, kulhydrater, weight gainer, vitaminer og mineraler. Vi har også alt til madlavning: peanut butter, protein pandekager, kokosolie, sirupper, toppings og selvfølgelig også hele Superfoods serien fra Bodylab.

Træningsudstyr skal man aldrig gå ned på, og derfor har vi også en masse træningstasker, træningsbælter, træningshandsker og ikke mindst straps og wraps fra mærker som: Better Bodies, GASP og Six Pack - kvaliteten er i top!

Træningstøj er også at finde i butikken, både til ham og hende. Vi har en masse tanktops, trænings t-shirts, træningsbukser, træningsshorts, træningstrøjer, tights og meget mere.


Du kan altid fange os på: 
- 61716256

Eller sende en e-mail til:
- info@musclehouse.dk
- emil@musclehouse.dk

Adresse:
- Godsbanegade 7 ST TH, 8700 Horsens