Mælkesnitter med cookies and cream

Endnu engang har vi "leget" lidt med opskriften på mælkesnitter. Vi har tidligere lavet en opskrift på vores variation på almindelige mælkesnitter samt en chokolade udgave. I forbindelse med vores nye proteinpulver har vi lavet disse lækre og cremede mælkesnitter med smag af cookies and cream og de smager lige så fantastisk som de andre mælkesnitter! Opskriften er til ca. 8 mælkesnitter 

Ingredienser 

Bund 

Fyld 

Fremgangsmåde 

  1. Lav bundene ved at piske æg, æggehvider og multisød til en luftig masse. Vend mandelmel, proteinpulver, kakaopulver og bagepulver i æggemassen. 
  2. Kom dejen på et stykke bagepapir og spred det ud i et tyndt lag. Bag bunden ved 200 grader i 7-8 minutter og lad bunden til de hjemmelavede mælkesnitter køle helt af. 
  3. Lav fyldet ved at komme husblas i koldt vandt i 10-15 minutter. 
  4. Hak de 2 cookies og stil til siden. 
  5. Pis philadelphia sammen med fibersirup, vanilje og sukrin- I en anden skål pisker i cremefine til en fast masse. 
  6. Lun husblas med 1 spsk. cremefine og lad det køle af i 2 minutter. Vend 2 spsk. ostemasse i gryden med husblas og rør det derefter indholdet i gryden med resten af ostemassen. 
  7. Vend ostemassen med den pisket cremefine og de hakket cookies og kom fyldet på køl i 10 minutter. 
  8. Skær bunden til og del dem i 2 lige store stykker. Smør cremen på den ene bund, kom den anden ovenpå og mas lidt ned. 
  9. Pak mælkesnitten ind i film og stil den på køl nogle timer, gerne til næste dag. Del den i 8 stykker, dyp dem i chokolade, stil på køl og nyd når chokolade er stivnet. 

Næringsindhold 

161 kcal
12,2g protein 
5,2g kulhydrater
9,7g fedt 
TILBUD
Tilbudspris 79,00 DKK Vejl. udsalgspris 120,00 DKK