Vegansk nøddekurv med chokolademousse

VEGANSK DESSERT! Her får du opskriften på en utrolig nem og lækker vegansk dessert. Vi har brugt vores Barebells Vegan Hazelnut & Nougat bar til at lave de sødeste små cups, som vi har fyldt med en vegansk chokolademousse og toppet med friske bær og pisket kokoscreme.

Ingredienser:

Cups:

Mousse:

  • 100g vegansk mørkchokolade
  • 180g kokosmælk (alt den fede del af 1 dåse)
  • 20g fibersirup

Fortsætter under billedet...

Vegansk nøddekurv med chokolademousse

Fremgangsmåde:

  1. Start med at komme kokosmælken på køl eller frost. Bag hasselnødderne ved 170 grader i 20 minutter og lad dem køle af.
  2. Kom Vegan Hazelnut & Nougat bar i en foodprocessor sammen med de afkølet ristet hasselnødder og havregryn og blend til en sammenhængende masse.
  3. Fordel massen i 12 muffins forme (vi brugte en silikoneform) og stil dem på køl.
  4. Kom den fede del af kokosmælken i en gryde med chokolade og fibersirup og lad det smeltesammen ved svag varme. Fordel moussen i de 12 cups og stil på køl nogle timer.
  5. Top de små cups med friske bær, hasselnødder og eventuelt pisket kokosmælk (igen denfede del) og lidt smeltet chokolade.

Næringsindhold:

Næringsindhold uden topping

249 kcal
10,2g protein
15,7g kulhydrater
17,3g fedt
    MÆNGDERABAT
    Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK